Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli'den "Poyraz Karayel" gibi aşk!

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli "Poyraz Karayel" setinde başladıkları aşklarına Marmaris sahillerinde devam ediyor. Burçin Terzioğlu kimdir, boyu, yaşı, kilosu kaç? Burçin Terzioğlu'nun hayatı ve çok şaşıracağınız eski hali ile İlker Kaleli'nin twitter, instagram, facebook hesapları haberimizde.

Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli'den "Poyraz Karayel" gibi aşk!

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli "Poyraz Karayel" setinde başladıkları aşklarına Marmaris sahillerinde devam ediyor. Burçin Terzioğlu kimdir, boyu, yaşı, kilosu kaç? Burçin Terzioğlu'nun hayatı ve çok şaşıracağınız eski hali ile İlker Kaleli'nin twitter, instagram, facebook hesapları haberimizde.

05 Temmuz 2016 Salı 21:24
Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli'den "Poyraz Karayel" gibi aşk!
banner203
 Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli "Poyraz Karayel" setinde başladıkları aşklarına Marmaris sahillerinde devam ediyor. Burçin Terzioğlu kimdir, boyu, yaşı, kilosu kaç? Burçin Terzioğlu'nun hayatı ve çok şaşıracağınız eski hali ile İlker Kaleli'nin twitter, instagram, facebook hesapları haberimizde.

Marmaris'te kiraladıkları teknede tatil yapan genç sevgililerin sürekli şakalaşmaları ve keyifli halleri dikkat çekti. İlker Kaleli’nin arkasında göbek atan seksi yıldız Burçin Terzioğlu arkadaşlarını kahkahalara boğdu. HT Magazin'de yer alan habere göre; Ünlü çift bir ara sıcaktan bunalarak şnorkellerini takıp dalış yaptı. Y

aklaşık bir saat denizde kalan Terzioğlu ve Kaleli sudan çıktıktan sonra, çamaşır asma işini Kaleli üstlendi. Oyuncunun sevgilisinin bikinisini ipe asarken gösterdiği ustalık gözlerden kaçmadı. Tatilde yemeği fazla kaçıran Kaleli’nin kısa sürede göbeklenmesi dikkat çekti. Formda vücuduyla parmak ısırtan Burçin Terzioğlu, yeni sezon çekimleri öncesi enerji depoladı.

Burçin Terzioğlu

Burçin Terzioğlu 9 Mart 1980, İstanbul doğumlu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde (MSM) Aktör Stüdyo - Özel Sahne Diksiyon eğitimi almıştır.
 
Kadın İsterse dizisinde "Demet" rolüyle parladı. Fırtına dizisinde "Zeynep" karakteriyle ilk başrolünü oynadı. 20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı  Murat Yıldırım ile evlendi. 
 
30 Haziran 2014'de ise boşandılar. 
Ezel'de Azad Karaeski karakterini canlandırdı. Merhamet dizisinde "Deniz" karakterini canlandırdı. Çekimleri Kıbrıs'ta tamamlanan Halam Geldi filminde oynadı. Son olarak Poyraz Karayel dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmaktadır.

Burçin Terzioğlu sevgilisi

 
Filmografi
 
Poyraz Karayel (2015) - Ayşegül
Halam Geldi (film) (3 Ocak 2014 ) Fatma
Merhamet (dizi) (2013), Deniz
Ezel (2010-2011), Azad Karaeski - Kırgız
Ey aşk Nerdesin? (2009), Zeliş (Zeliha Yılmaz)
Çemberin Dışında (2007), Laçin
Fırtına (2006), Zeynep Dalcı
Kadın İsterse (2004), Demet
Aliye (2004), Ümit
Melekler Adası (2004), Ceren
Taştan Kalp (2003), Özlem
Kınalı Kar (2002), Pınar
Üzgünüm Leyla (2002)
Güz Gülleri (2001)
Yilan Hikayesi(Bölüm Oyuncusu) (1999)
Sırılsıklam (1998), Feride
Çiçek Taksi (1995), Sinem
Mahallenin Muhtarları (1992), Simge
Menekşe Koyu (1991)
Fazilet (1989)
Yeniden Doğmak (1987)
Perihan Abla (1986-1988)
Hasretinle Yaşanmıyor (1986)
Çıplak Vatandaş (1985)
Patron Duymasın (1985)
Son Güncelleme: 05.07.2016 21:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
<strong>Dikkat!</strong> Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner122

banner215

banner124

banner154

banner126