Canan Ergüder kimdir? Halit Ergenç'in yeni partneri Canan Ergüder mi?

Canan Ergüder kimdir? Halit Ergenç'in yeni partneri Canan Ergüder mi? Halit Ergenç'in ekranlara döneceği yeni dizi 'İzmir 1918'de iki bayan başrolden biri Caner Ergüder olacağı iddia ediliyor. Peki Halit Ergenç'in partneri olacak Canan Ergüder kimdir? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Canan Ergüder kimdir? Halit Ergenç'in yeni partneri Canan Ergüder mi?

Canan Ergüder kimdir? Halit Ergenç'in yeni partneri Canan Ergüder mi? Halit Ergenç'in ekranlara döneceği yeni dizi 'İzmir 1918'de iki bayan başrolden biri Caner Ergüder olacağı iddia ediliyor. Peki Halit Ergenç'in partneri olacak Canan Ergüder kimdir? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

04 Mayıs 2016 Çarşamba 14:11
Canan Ergüder kimdir? Halit Ergenç'in yeni partneri Canan Ergüder mi?
banner203

Canan Ergüder kimdir? Halit Ergenç'in yeni partneri Canan Ergüder mi? Halit Ergenç'in ekranlara döneceği yeni dizi 'İzmir 1918'de iki bayan başrolden biri Caner Ergüder olacağı iddia ediliyor. Peki Halit Ergenç'in partneri olacak Canan Ergüder kimdir? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinin ardından ekranlara ara veren Halit Ergenç dönüş için gün sayıyor. Başarılı oyuncunun rol alacağı dizi içi cast çalışmaları devam ediyor. Yağmur ve Durul Taylan’ın yönetmen koltuğunda oturacağı "İzmir 1918" dizinde rol alacak Halit Ergenç'e eşlik edecek iki bayan başrolden birinin Canan Ergüder olduğu iddia edildi. Uçankuş TV'nin İki Kadın Arasında programında 2 çocuklu Cevat isimli halk kahramanını canlandıracak olan Halit Ergenç’in peşinde olan Yunan kadın karakterini Canan Ergüder'in oynayacağı söylendi.



CANAN ERGÜDER KİMDİR?

Canan Ergüder (d. 15 Temmuz 1977, İstanbul), Türk oyuncu.
Üsküdar Amerikan Lisesi'nden mezun olduktan sonra tiyatro eğitimine Franklin and Marshall College'da başlayıp, daha sonra The New School University Actors Studio Drama Program'da yüksek lisans derecesiyle devam etti. Ayrıca London Academy of Music and Dramatic Arts Shakespeare Atölyesi'ne katıldı. Elia Kazan, Cheryl Crawford ve Robert Lewis'in kurmuş olduğu Actors Studio'nun hayat boyu üyeliğini 2003'te kazanıp Ellen Burstyn, Carlin Glynn, Lee Grant, Elaine Stritch ve DAvid Marguelis gibi isimlerle çalışma fırsatına sahip oldu.
Ergüder, en son Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı televizyon dizisinde rol almış, fakat yeni bir projede yer almak için (Atlılar) diziden ayrılmıştır. Ancak proje iptal olmuştur. Günümüzde Kanal D ekranında yayınlanan Güllerin Savaşı adlı dizide başrol oynamaktadır.
Prof. Dr. Üstün Ergüder'in kızıdır.


Filmografi
Güllerin Savaşı - TV Dizisi - (2014-2016) - Gülfem
The Water Diviner (Red Cross Nurse) - (2014)
Galip Derviş - TV Dizisi - (2013) - Leyla Gürsoy (Konuk Oyuncu)
Atlılar - TV Dizisi (Seslendirme)
Babam İçin - Sinema Filmi (2011) - Mina
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm - Sinema Filmi - (2011) - Esra
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi - TV Dizisi - (2010-2012) - Esra
Binbir Gece - TV Dizisi - (2007) - Eda
Bıçak Sırtı - TV Dizisi - (2006-2007) - Serra
Tiyatro
Nehir (2013)
Fırtına - Caliban/Ferdinand - Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali (2010)
Bomba - Garson Kız - Garaj İstanbul/ IKSV Salon (2010)
Bayrak -  Kadın - Garaj İstanbul/ Muammer Karaca/ KREK (2009 - 2012)
The Patient Therapist - Sydney - The Chernuchin Theater (2007)
Rattlesnake - Jessie - The Workshop Theater Co. (2004)
Graceland - Donnie' n' Marie - The Connelly Theater (2004)
Graceland - Donnie' n' Marie - The Workshop Theater Co. (2004)
Anthony & Cleopatra - Charmian - Expanded Arts (2001)
The Median Line - Kate - Access Theatre (2001)
The Median Line - Kate - Grove Street Playhouse (2000)
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
<strong>Dikkat!</strong> Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner122

banner215

banner124

banner154

banner126