Kenan Işık son durumu? Kenan Işık öldü mü?

Kenan Işık son sağlık durumu nasıl, Kenan Işık kimdir hakkında detaylı bilgi haberimizde. Kenan Işık tedavisinde son durum ne işte bilgiler

Kenan Işık son durumu? Kenan Işık öldü mü?

Kenan Işık son sağlık durumu nasıl, Kenan Işık kimdir hakkında detaylı bilgi haberimizde. Kenan Işık tedavisinde son durum ne işte bilgiler

20 Ağustos 2015 Perşembe 22:37
Kenan Işık son durumu? Kenan Işık öldü mü?
banner203
 Kenan Işık son sağlık durumu nasıl, Kenan Işık kimdir hakkında detaylı bilgi haberimizde. Kenan Işık tedavisinde son durum ne işte bilgilerGeçtiğimiz yıl beyin kanaması geçirerek tiyatro sahnelerine ve ekranlara ara vermek zorunda kalan Kenan Işık’ın sevenleri sağlık durumu ile ilgili son durum gelişmelerini merak ediyorlar. Kenan Işık’tan uzun zamandır haber alamayan sevenleri Kenan Işık öldü mü sorularını soruyorlar. Kenan Işık son durumu hakkında bilgi, Kenan Işık son sağlık durumu işte detaylı bilgiler...

1,5 yıldan bu yana komada olduğu ve sağlık durumu ile ilgili henüz bir gelişmenin olmadığı alınan bilgiler arasında. Kenan Işık Kimdir, Kenan Işık sağlık durumu ne Kenan ışık son durumu ile ilgili detaylı bilgiyi ajanshaber.com sitemizde ve haberimizin detayında bulabilirsiniz.
KENAN IŞIK ÖLDÜ MÜ, SON DURUMU NE
Geçtiğimiz yıl geçirdiği ani beyin kanması sonucu 1,5 yıldır komada olan usta tiyatrocu Kenan Işık’ın sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyor. ATV ekranlarında yayınlanan Kim Beşyüz Milyar İse yarışması ile ününe ün katan başarılı tiyatro sanatçısı ve sunucu Kenan Işık’ın sağlık durumu ile ilgili bir gelişme olmadığı öğrenildi.  Geçtiğimiz günlerde Kenan Işık'ın eşi Beril Işık’ın yapmış olduğu açıklamada, sesleri duyan ancak tepki veremeyen Işık'ın tedavisine evde devam edildiğini ve durumunun stabil olduğu öğrenildi. Usta oyuncu ve sunucu Kenan Işık'tan iyi haberler bekleyen sevenleri, bugüne kadar henüz iyi bir haber gelmemesi üzerine büyük üzüntü yaşıyorlar. Geçtiğimiz yıl Mart ayında gittiği spor salonunda düşerek beyin kanaması geçiren Kenan Işık'ın sağlık durumunda yeni bir gelişme yok. Kenan Işık'ın tedavisi evinde devam ediyor. Gözlerini açması büyük umutla beklenen Kenan Işık'tan iyi bir haber henüz gelmedi.

KENAN IŞIK KİMDİR?

Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memur çocuğu olan Kenan Işık orta okul öğrenimi gerçekleştiği dönemde Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başlamış, lise öğrenimini gerçekleştirdiği Ankara'da okurken ise Meydan Sahnesi'ne girmiştir. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatrosu sanatçısı olmuştur.

Işık ayrıca, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yapmıştır. Sanatçı devam eden kariyeri süresince çok sayıda tiyatro oyunu yazmıştır. 1974 yılında Köşe yazarlığı sırasıyla Resmî Gazete (1973-1995), Yeni Yüzyıl (1995-1998), tekrar Resmî Gazete (1998-2000), Yeni Binyıl (2000) ve Akşam (2000-2002) gazetelerinde çalıştı. Televizyon ekranlarında başrollerini Gülben Ergen ve Haldun Dormen ile paylaştığı "Dadı" adlı diziyle boy göstermiştir. 2005 yılında Kenan Işık Erdoğan Aktaş'la tanışıp 4 Nisan 2005 tarihinde Star Haber'i sundu. 12 Haziran 2005 tarihinde haberi sunmayı bırakan Kenan Işık 20 Ağustos 2005 tarihinde Star Haber'i bıraktı ve tekrar oyuncu oldu. Sanatçı ayrıca Türk televizyon programları arasında fenomenler arasına giren Kim 500 Bin İster yarışmasının sunuculuğunu yapmış, değişen yeni adı ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapmaya devam etmiştir.

21 Mart 2014 günü Bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan Işık, ameliyata alındı. Ameliyatın 4 saat sürdüğü, sanatçının hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi. Spor sonrasında saunaya giren Işık'ın, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek, kafasını yere çarptığı öğrenildi. Bu nedenle beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alındı.[1]Tedavisine halen devam edilmektedir.

Filmografis
Yıl Film Rol Notlar
1990 Hanımın Çiftliği Bulut Aras'ı seslendirmiştir.
1991 Sızı
1993 Süper Baba
1997 Sıcak Saatler Rıfat Hazal
2002 Yeşil Işık Ali


TV programlar
Dadı_(dizi) (2001-2002 tarihleri arasında Show TV ve Star TV'de yayınlanmıştır.)
Kim Beş Yüz Milyar İster? (2000 - 2004 tarihleri arasında Show TV ve Kanal D'de yayınlanmıştır.)
Kim Beş Yüz Bin İster? (2005 - 2007 tarihleri arasında Show TV'de yayınlanmıştır.)
Fikrimin İnce Gülü (2007)
Kim Bir Milyon İster? (2008 tarihinde Star TV'de yayınlanmıştır)
Dünya Bir Oyun Sahnesi (2009 tarihinde atv'de yayınlanmıştır.)
Kelimenin Gücü (2010 - 2011 tarihleri arasında atv'de yayınlanmıştır.)
Kim Milyoner Olmak İster? (2011 - 2014 tarihleri arasında atv'de yayınlanmıştır.)
Son Güncelleme: 20.08.2015 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
<strong>Dikkat!</strong> Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner122

banner215

banner124

banner154

banner126