'Rosa' filminin çekimleri için gittiği Makedonya'dan dönen Belçim Bilgin kıyafeti yüzünden zor anlar yaşadı!

'Rosa' filminin çekimleri için gittiği Makedonya'dan dönen güzel oyuncu Belçim Bilgin, yurt dışından gelen misafirlerini Nişantaşı'nda ağırladı. Film hakkında açıklamalarda bulunan Belçim Bilgin, Rosa filminin gerçekten iddialı bir yapım olduğunu ve çekerken çok keyif aldıklarını söyledi. Belçim Bilgin derin dekolteli elbisesi nedeniyle zor anlar da yaşadı...

'Rosa' filminin çekimleri için gittiği Makedonya'dan dönen Belçim Bilgin kıyafeti yüzünden zor anlar yaşadı!

'Rosa' filminin çekimleri için gittiği Makedonya'dan dönen güzel oyuncu Belçim Bilgin, yurt dışından gelen misafirlerini Nişantaşı'nda ağırladı. Film hakkında açıklamalarda bulunan Belçim Bilgin, Rosa filminin gerçekten iddialı bir yapım olduğunu ve çekerken çok keyif aldıklarını söyledi. Belçim Bilgin derin dekolteli elbisesi nedeniyle zor anlar da yaşadı...

10 Ağustos 2015 Pazartesi 22:35
'Rosa' filminin çekimleri için gittiği Makedonya'dan dönen Belçim Bilgin kıyafeti yüzünden zor anlar yaşadı!

'Rosa' filminin çekimleri için gittiği Makedonya'dan dönen güzel oyuncu Belçim Bilgin, yurt dışından gelen misafirlerini Nişantaşı'nda ağırladı. Film hakkında açıklamalarda bulunan Belçim Bilgin, Rosa filminin gerçekten iddialı bir yapım olduğunu ve çekerken çok keyif aldıklarını söyledi. Belçim Bilgin derin dekolteli elbisesi nedeniyle zor anlar da yaşadı...

Eşi Yılmaz Erdoğan'ın ailesinin hayatını anlatacağı filmi hakkında da açıklamalarda bulunan Belçim Bilgin, Erdoğan'ın da Eylül'ün 15'i gibi çekimlere başlayacağını ifade etti. Eşi Yılmaz Erdoğan ile boşanacakları iddia edilen Belçim Bilgin bu iddialar hakkında ise açıklama yapmadı.

BELÇİM BİLGİN KİMDİR?

Belçim Bilgin Erdoğan (d. 31 Ocak 1983, Ankara), Kürt sinema ve dizi oyuncusudur.

31 Ocak 1983 tarihinde doğdu. Küçüklükten beri oyuncu olacağını söyleyenlerden birisi olduğunu belirten Belçim Bilgin tiyatroya bu yıllarda bağlandı. İlkokulu Salih Alptekin İlkokulu'nda okuduktan sonra babasının tayini nedeniyle İskenderun'a taşındılar. Ortaokulun son yılı ve lise yıllarını Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi'nin sosyal ortamında geçirerek 2001'de Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.


2002'de Hacettepe Üniversitesi Bilgi - Belge Yönetimi Bölümü'nde yüksek eğitimine başladı. Ancak lise yıllarında amatör olarak tiyatroyu deneyen Belçim Bilgin, oyuncu olmayı düşünüyordu. Bir arkadaşının vasıtasıyla Yılmaz Erdoğan'la tanıştı. Bu olaydan sonra Sıfır Kilometre adlı sinema filminde oynayan Belçim okulunu dondurup Paris'e yerleşti. Burada 2 sene kalan Belçim Dol adlı film'de de rol aldı. 2006 yılında Türkiye'ye dönen oyuncu Yılmaz Erdoğan'la evlendi. Hatırla Sevgili adlı dizide Defne karakterini canlandıran Belçim eşi Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı bir oyunda rol almak istediğini de belirtmiştir. 23 Ocak 2009 da vizyona giren Güz Sancısı filminde Nemika karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Ocak 2011'de Aşk Tesadüfleri Sever adlı filmde baş rol oyuncusu olarak görev almıştır.


Filmografisi


Çalsın Sazlar (2015) - Yasemin
Sadece Sen (2014) - Hazal
Kelebeğin Rüyası (2013) - Suzan Özsoy
Sessiz (2012) - Zeynep
Gergedan Mevsimi (2012)
Kurtuluş Son Durak (2011) - Eylem
Keşanlı Ali Destanı (2011) - Zilha
Aşk Tesadüfleri Sever (2011) - Deniz Usman
Güldünya (2009)
Yol Arkadaşım (2008-2009) - Figen
Güz Sancısı (2008) - Nemika
Dol (2007) - Taman
Hatırla Sevgili (2006) - Defne Gürsoy Karayel
Sıfır Kilometre (2005) - Selma
Son Güncelleme: 10.08.2015 22:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
<strong>Dikkat!</strong> Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner122

banner215

banner124

banner154

banner126